4 зодии, които винаги се застъпват за близките ви

Ето кои са те
16 дек 2019 18:30, Ивета Иванова
7
4 зодии, които винаги се застъпват за близките ви
Снимка: Pixabay
Тези зодии са много мили и грижовни към хората, които наистина обичат и на които държат. Те ще ви защитават, ще ви помагат, ще се интересуват от вас, ще ви вдъхват кураж, често ще поставят вас на първо място и ще опитат да ви зарадват и направят щастливи. Вижте кои са те.

Телец
 
Ако имате приятели и близки Телци, знаете, че те могат да бъдат сред най-любвеобилните и лоялни хора. Отговорни са, грижат се за близките си, искат най-доброто за тях. Те са стабилни и сериозни хора, когато се отдадат на някого, това е за цял живот. Ценят най-много семейството и любовта, отношенията си с хората, затова ги поставят на първо място. Обичат да глезят човека, с когото са. Ако се чувствате зле, Телците ще се опитат да ви утешат, да ви помогнат, да направят нещо специално за вас. Не се спират пред нищо.
 
Рак
 
Тези водни знаци просто обожават да се грижат за близките! Те са домошари, обичат семейния уют, роднините, партньора, приятелите - това за тях са най-ценните неща в живота и е в природата им да се раздават за тях. Те ще ви готвят, ще ви носят сладкиши, ще ви завият, когато заспите, ще ви посрещнат, когато се прибирате късно, ще ви купят лекарства, когато сте болни. Много са нежни и искат да покажат, че ви ценят. Те са и приятелите, на които може да споделите всички си драми и пред които може да си поплачете с часове. Те ще плачат с вас, ще изтрият сълзите ви, ще ви помогнат. Съчувстват ви и ви пазят от лошото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
нормален преди 4 години
вярвам на Бог и Библията не на астролози и окулт религии живи и здрави много любов Бог Ви обича
3
2
 
0
 
! Отговори
не сме зодии преди 4 години
не сме от тези зодии
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За Лъва и Скорпиона не е вярно.Пак сте се изложили.
1
1
 
7
 
! Отговори
Каприкорн преди 4 години
И аз, и аз, и аз! :)